NKHTGT 2020: Preis der Stadt Stuttgart (17, 18, 19 April) cancelled/postponed

NKHTGT 2020: Preis der Stadt Stuttgart (17, 18, 19 April) cancelled/postponed

Dat de maatregelen rond het COVID-19 virus ook gevolgen hebben voor het verloop van het NKHTGT 2020 zal niemand verbazen. Onze seizoensopening, de ‘Preis der Stadt Stuttgart’ op de Hockenheimring op 17, 18 en 19 april 2020, gaat helaas niet door. Het evenement is uitgesteld, de organisatie zoekt naar een nieuwe datum.

Wat de corona crisis voor het verdere verloop van het seizoen betekent is nog onduidelijk, maar ons streven blijft om dit seizoen races in zes evenementen aan te bieden. Als er nieuws is horen jullie dat zo snel mogelijk!

It won’t come as a surprise that the measures regarding the COVID-19 virus affect the NKHTGT 2020 season as well. Our season-opening race 2020, Preis der Stadt Stuttgart at the Hockenheimring on April 17th, 18th and 19th, unfortunately has been cancelled. The event is postponed, the organization is looking for a new date.

It’s uncertain how the corona crisis will affect the rest of the 2020 season. Our aim remains to offer races in six full-fledged events. We’ll keep you updated.